-->

utorok 1. októbra 2013

My day

Ahojte:)

Prajem Vám krásne utorňajšie ránko do tej našej Strednej Európy, aj keď pre väčšinu týchto "kanadských miestnych" aj tak ostaneme East Europe a ešte k tomu všetkému ako Československo, haha :D A veru neviem, či sa mám viac tešiť z toho 20 rokov starého Československa alebo radšej z toho, že Slovensko je vlastne aj tak nejaké to Rusko :D
No nič to, nejdem tu rozoberať geografické a dejepisné nedostatky tohto, inak milého, národa (ale Američania sú aj tak milší, hehe) a popíšem Vám veľmi stručne čo dnes ako a prečo :P Pršalo, skoro celýýý deň. Byť vo Vancouveri a nemať gumáky je ako ísť do Bavorska a nedať si pivo. Britská Kolumbia teda oproti skutočnej Británii veľmi nezaostáva. Po každom daždi však aj tak vyjde slnko a tak si z toho ťažkú hlavu netreba robiť :)

Fotka (ky) dnešého "looku".

A malý nákupík a závislosť menom "Ben&Jerry´s" (kto pozná, rozumie, kto nepozná, buďte radi, aspoň to nemusíte jesť stále dookola ako my, zmrzlinou Ben&Jerry´s, zotročení, hahaha :D ). 
Kúsky od GOSH som vychytala v akcii. Nebudete veriť, ale pol litrový šampón len za 6 $ a make up za 5 $ (v akcii z 26 $, haha). S prepočítavaním sa mi babrať nechce, ale však zistíte si, keby ste boli moc moc zvedaví :)
OK, hviezdy, bežím do sprchy a potom spať, zajtra je ďalší parádny deň (Vám sa už začal) a vidíme sa zas raz niekedy v blízkej, bližšie nekonkretizovanej, dobe (jazykolamy na ráno:P). 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...